RoparunTeam217_start_banner

Puzzeltocht Eyserbos

Het is weer lente, tijd om naar buiten te gaan. Stichting Roparunteam 217 organiseert een puzzeltocht in het Eyserbos. Vanaf 1 mei kunt u er met uw kinderen op uit trekken en proberen deze tocht te voltooien. Door een kleine bijdrage van bijvoorbeeld 5,00 € (of meer) steunt u de goede doelen van Roparun waar wij als team aan bijdragen. Doneren kan op rekening NL31RABO 0335 2928 01 t.n.v. Stichting Roparunteam 217 o.v.v. puzzeltocht.

Hoe werkt het

U loopt de route, van 4,4 km, aangegeven op de kaart, met start aan de picknickplaats aan de Moorenheideweg in Wijlre (nabij het kruispunt met de Eyserbosweg en Krekelbergweg). Op de kaart ziet u de letters aangegeven en onder de kaart een reeks foto’s genummerd 00 t/m 15. Deze foto’s zijn genomen op één van de locaties op de kaart (niet elke locatie een foto). Tijdens het wandelen zoeken uw kinderen de foto’s bij de locaties. Bijvoorbeeld 00-L. Na het voltooien van de wandeling heeft u een reeks. Als u de letters plaatst op volgorde van de nummers van de foto’s krijgt u een woord. De oplossing van deze puzzel. Aan de kinderen om nog 15 letters te vinden.

00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15
L                              

Door de titel van dit artikel aan te tikken krijgt u de kaart en foto's in beeld. Of u download dit pdf-document als u het wilt printen of offline wilt gebruiken.

Veel plezier en succes met de puzzeltocht en laat ons weten via facebook (RoparunZuyderland/), instagram (roparunzuyderland/) of mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) hoe u het vond. Maak mooie foto’s en tag ons.

 

Hoofdsponsors