RoparunTeam217_start_banner

Virtual run

Ons team organiseert de mogelijkheid om ook jouw sportieve bijdrage te leveren aan Roparun. Ren, fiets, of wandel jij voor de Roparun? Of doe jij nog een hele andere inspanning. Als jij met jouw deelname de palliatieve kankerzorg wil steunen, doe dan mee!

De zomer komt er weer aan en het is weer tijd om in beweging te komen. Zoek buiten weer op en ga alleen of met anderen, voor zover de maatregelen het toelaten. Werk toe naar een leuke afstand, bijvoorbeeld 5, 10 of misschien zelf 21,7 km te voet, of misschien wel 50 km met de fiets. Over wegen of door bossen en velden. De Roparun zou zoals elk jaar starten in het pinsterweekend. I.v.m. de geldende maatregelen is dit uitgesteld tot het weekend van 2/3 oktober. Om toch het Roparun gevoel te krijgen en te delen organiseren we dit virtuele evenement van 22 mei tot 30 juni. Doe ook mee.

We hebben twee leuke rondes gezocht om hard te lopen. Een ronde over de weg, vorig jaar ook gebruikt om te trainen met ons team, of een trail met zicht op het Zuyderland locatie Heerlen. Voor de ronde over de weg hebben we gekozen voor circa 12 km. 12 km/uur is de snelheid waarmee wij de Roparun als team willen lopen. Lukt het je om deze ronde binnen het uur te lopen? Of neem deel aan de 'Dubbel' en loop ze allebei.

Schrijf je in voor:

de ronde over de weg. 12,3 km met start en finish bij de Bernardushoeve in Voerendaal: route

de Kunderbergtrailroute. 8,3 km met start en finish aan de Bergseweg in Voerendaal: route

een eigen ronde, wandelend, hardlopend of fietsend (wees creatief)

Je kan je hier inschrijven. De inschrijving bedraagt € 7,50 voor de wegloop, trail of de dubbel en € 5,00 voor de eigen activiteit . De gehele opbrengst, min de kosten, komt ten goede van de mooie en waardevolle projecten die gesteund worden vanuit de opbrengst van de Roparun. Je draagt met jouw activiteit hier dus aan bij. Inschrijven voor de run kan de hele maand juni.

We hebben een startnummer voor je; helemaal leuk als jullie dit massaal op Facebook en Instagram delen gedurende het event. Download het hier. Print het uit, schrijf je naam erop en draag het bij jouw activiteit.

Van de ronde over de weg, de trail en de dubbel houden we een klassement bij voor dames en heren, dat we na afloop publiceren op onze site. Geef jouw tijd, samen met een paar foto's en een gpx als bewijs door aan ons via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Doe je mee aan de dubbel stuur dan beide activiteiten door. Wij tellen de tijden dan bij elkaar op voor het klassement. Jouw uitslag komt dan in alle drie de klassementen. Heb je een eigen activiteit gedaan, deel dan foto's met ons via mail of onze facebook of Instagram pagina's. De leukste zullen we tonen via onze website.

Je kunt je inschrijven en deelnemen t/m 30 juni. Je kiest dus zelf wanneer je precies start. Na 30 juni wordt een klassement opgemaakt en delen we de leukste ingezonden foto's via onze site. Je mag natuurlijk ook zelf foto's van jouw activiteit delen.

Heel veel succes.

Uitslagen

Hoofdsponsors