RoparunTeam217_start_banner

Virtual run

Ons team organiseert de mogelijkheid om ook jouw sportieve bijdrage te leveren aan Roparun. Ren, fiets, of wandel jij voor de Roparun? Of doe jij nog een hele andere inspanning. Als jij met jouw deelname de palliatieve kankerzorg wil steunen, doe dan mee!

De zomer komt er weer aan en het is weer tijd om in beweging te komen. Zoek buiten weer op en ga alleen of met anderen, voor zover de maatregelen het toelaten. Werk toe naar een leuke afstand, bijvoorbeeld 5, 10 of misschien zelf 21,7 km te voet, of misschien wel 50 km met de fiets. Over wegen of door bossen en velden. De Roparun zou zoals elk jaar starten in het pinsterweekend. I.v.m. de geldende maatregelen is dit uitgesteld tot het weekend van 2/3 oktober. Om toch het Roparun gevoel te krijgen en te delen organiseren we dit virtuele evenement van 22 mei tot 30 juni. Doe ook mee.

We hebben twee leuke rondes gezocht om hard te lopen. Een ronde over de weg, vorig jaar ook gebruikt om te trainen met ons team, of een trail met zicht op het Zuyderland locatie Heerlen. Voor de ronde over de weg hebben we gekozen voor circa 12 km. 12 km/uur is de snelheid waarmee wij de Roparun als team willen lopen. Lukt het je om deze ronde binnen het uur te lopen? Of neem deel aan de 'Dubbel' en loop ze allebei.

Puzzeltocht Eyserbos

Het is weer lente, tijd om naar buiten te gaan. Stichting Roparunteam 217 organiseert een puzzeltocht in het Eyserbos. Vanaf 1 mei kunt u er met uw kinderen op uit trekken en proberen deze tocht te voltooien. Door een kleine bijdrage van bijvoorbeeld 5,00 € (of meer) steunt u de goede doelen van Roparun waar wij als team aan bijdragen. Doneren kan op rekening NL31RABO 0335 2928 01 t.n.v. Stichting Roparunteam 217 o.v.v. puzzeltocht.

Hoe werkt het

U loopt de route, van 4,4 km, aangegeven op de kaart, met start aan de picknickplaats aan de Moorenheideweg in Wijlre (nabij het kruispunt met de Eyserbosweg en Krekelbergweg). Op de kaart ziet u de letters aangegeven en onder de kaart een reeks foto’s genummerd 00 t/m 15. Deze foto’s zijn genomen op één van de locaties op de kaart (niet elke locatie een foto). Tijdens het wandelen zoeken uw kinderen de foto’s bij de locaties. Bijvoorbeeld 00-L. Na het voltooien van de wandeling heeft u een reeks. Als u de letters plaatst op volgorde van de nummers van de foto’s krijgt u een woord. De oplossing van deze puzzel. Aan de kinderen om nog 15 letters te vinden.

00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15
L                              

Door de titel van dit artikel aan te tikken krijgt u de kaart en foto's in beeld. Of u download dit pdf-document als u het wilt printen of offline wilt gebruiken.

Veel plezier en succes met de puzzeltocht en laat ons weten via facebook (RoparunZuyderland/), instagram (roparunzuyderland/) of mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) hoe u het vond. Maak mooie foto’s en tag ons.

Hoofdsponsors